Pályázatok

Kedvezményezett neve: Csákányi Kenyérgyártó és Értékesítő Betéti Társaság
Projekt címe: Csákányi Kenyér Bt. gyakornoki pályázata
Szerződött támogatás összege: 4 232 750Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt befejezési dátuma: 2020.05.15
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04327

Projekt leírás:

A Csákányi Kenyér Bt. fő profilja a kenyér és friss pékáru gyártása. A vállalkozás Csákánydoroszlón található székhelyén a gyakornoki program keretében 1 fő csomagoló gyakornokot foglalkoztatott, aki az elkészült termékek, például kenyerek szeletelését és csomagolását végezte.

A gyakornok feladatvégzéséhez beszerzésre került kenyérszeletelő gép, amely félautomata működése révén könnyű és gyors munkavégzést tesz lehetővé. A berendezés lehetőséget biztosított arra, hogy az 1 kg-os kiszerelésű kenyereket a 8 késes szeletelő emberi erő kifejtése nélkül feldarabolja. A felszeletelt kenyereket a gyakornok a beszerzett FM5540 zsugorfóliázó gép segítségével csomagolta, így növelve a termék tartósságát, illetve frissességét.

A projekt eredményeként a munkavállaló önálló munkavégzésre alkalmas lett, részt tud vállalni egy modern pékség működésében. Cégünk működése szempontjából kiemelkedően fontos a megfelelő szaktudással rendelkező, megbízható, önálló munkavégzésre képes munkaerő kinevelése, amely által a cég működési stabilitása erősödik.