MAGUNKRÓL

Cégünket 1989-ben alapította Solymosi Ervin, aki azt megelőzően szakoktatóként dolgozott a Hevesi Ákos Élelmiszeripari és Földmérési Szakközépiskolában. Legfőbb motivációja már akkor is a SZAKMA IRÁNTI SZENVEDÉLY volt, ami az óta is cégünk egyik meghatározó alapköve.

Telephelyünk Csákánydoroszlóban található az Őrség kapujában. Családi vállalkozásként működünk, amely nagyban meghatározza mind a partnereinkhez, mind a gyártási folyamathoz való viszonyunkat.

Fő célunk, hogy minőségi árut juttassunk el minél több emberhez. Ennek érdekében válogatott minőségű alapanyagokból dolgozunk, olyan első osztályú termékekből, mint például a Zalaszentgróti Liszt vagy a Budafoki Élesztő, melyek méltán nyerték el a „Kiváló Magyar Termék” címet. Az alapok kiválasztásánál is az EGÉSZSÉGES és FRISS hozzávalókat részesítjük előnyben, ezért például a Csákányi péksüteményekben igazi gyümölcsök vannak, valódi tehéntúró és sajt. Célunk a felesleges mesterséges anyagok (tartósító-, színező- és ízfokozószerek) teljes kihagyása vagy legalábbis minimálisra csökkentése.

A Csákányi Kenyér méltán híres arról, hogy minden vekni kenyér előállításához HAGYOMÁNYOS KOVÁSZ-olós technikát alkalmazunk, ennek is köszönhetően hosszan friss, nem morzsolódó kenyeret adunk vásárlóinknak.

Alapvető elvárásunk önmagunkkal szemben, hogy BIZTONSÁGOS élelmiszereket kínáljunk. Ezért a cégünknél gyártott és forgalmazott sütőipari termékek a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai szerint készülnek. A működés során HACCP rendszer alkalmazásával garantáljuk az élelmiszerbiztonságot.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk megkapta a Magyar Pékszövetségtől a MAGYAR PÉKSÉG védjegyet, melynek fő mottója a „magyar kenyeret, magyar pékségből, magyar családok asztalára”.

Legfőbb elismerésünk és célunk a vásárlók elégedettsége.